zo haal je het optimale uit de online bijbel apps

Je bezit de Online Bijbel app en hebt gezien dat er veel titels beschikbaar zijn. Sommige titels ken je, andere niet. Misschien heb je inmiddels een paar extra titels aangeschaft, maar toch is er voor jou meer niet toegankelijk, dan wel. Alsof er een bibliotheek in je apparaat zit, maar de boeken staan vastgelijmd op de plank. Maar dat kan eenvoudig veranderen.

 

De bibliotheek altijd onder jouw handbereik.
Met het Online Bijbel Abonnement ontvang je toegang tot de een bibliotheek. Of je bepaalde titels nu vaak gebruikt of weinig. Of pas op het moment dat ze voor jou relevant zijn. Ze staan steeds tot je beschikking. Zonder dat je ze hoeft aan te schaffen. En je kan ook zomaar rondsnuffelen en ontdekken. Dat kan allemaal met het Online Bijbel Abonnement, zonder dat je titel-voor-titel moet betalen. 

Het Online Bijbel Abonnement biedt je toegang tot deze bibliotheek voor een laag bedrag. Natuurlijk kan je er voor kiezen iedere titel één voor één apart aan te schaffen, maar dan betaal je bij elkaar al snel een flink hoger bedrag. Met het Online Bijbel Abonnement krijg je direct toegang tot al die titels voor een laag bedrag.

 

Als je voortaan met de Online Bijbel werkt vanuit het abonnement dan ...

 • krijg je toegang tot een bibliotheek, zonder alle titels één voor één te moeten aanschaffen
 • kan je deze titels zo veel of zo weinig gebruiken als je zelf wilt
 • beschik je over waardevolle informatie bij de bijbel die je helpt bij het begrijpen van de bijbeltekst
 • heb je toegang op vier platforms: Android, iOS, macOS en Windows
 • krijg je updates van de apps en eventuele updates van titels
 • ontvang je uitbreidingen van de bibliotheek doordat er steeds titels worden toegevoegd
 • word je Premium Gebruiker en krijg je toegang tot de daarbij horende functies
 • kan je gebruik maken van de supportmogelijkheden van een enthousiast team van Stg. Online Bible Europe

Op dit moment voor een superlaag bedrag. Omgerekend slechts € 3,75 per maand (€ 45,- per jaar)* oftewel slechts € 0,12 per dag. 

  Zelfs als je de  app alleen gebruikt op je iPad of alleen je Android telefoon is dit Online Bijbel Abonnement de meest aantrekkelijke manier om over veel studiemogelijkheden te beschikken.

  Om Premium Gebruiker te worden in de apps betaal je € 2,99 per maand. Daarbij krijg je geen extra titels tot je beschikking. Maar voor omgerekend € 3,75 / maand krijg je de beschikking over honderden bijbelstudietitels en ben je tevens Premium Gebruiker. Slechts € 0,76 per maand meer om honderden extra titels tot je beschikking te hebben.

  Maak nu en de komende jaren gebruik van deze mogelijkheid voor dit super lage bedrag. Nu kan het nog, want 1 juli 2018 zal voor nieuwe instromers de prijs € 60,- per jaar worden. Bestaande abonnees blijven met de Online Bijbel werken voor het lage bedrag. Wacht dus niet. Zorg dat je een abonnee van de Online Bijbel bent voor 1 juli 2018 om dit jaar en de komende jaren het lagere bedrag te betalen.

  Bovendien:

  • Als je in het verleden al een Online Bijbel Windows gebruiker was of nog steeds bent ontvang je er kosteloos extra Nederlandstalige bijbelvertalingen bij.
  • Ben je helemaal nieuw als gebruiker van de Online Bijbel apps dan kan je deze extra's ontvangen tegen een eenmalige sterk gereduceerde prijs.

  Heb je ooit een Online Bijbel DVD of CD-rom gekocht dan krijg je de drie veelgevraagde bijbelvertalingen van het nederlands bijbelgenootschap er gratis bij:

  Dus:

  • De Nieuwe Bijbelvertaling met deutero-canonieke boeken
  • NBG-vertaling 1951 met Strong-coderingen
  • Groot Nieuws Bijbel 1996 met aantekeningen

  alle drie gratis erbij.

  Heb je deze Online Bijbel cd/dvd in het verleden niet gekocht, dan kan je deze drie bijbelvertalingen meegeleverd krijgen (optioneel). Je betaalt hiervoor slechts een eenmalig bedrag van € 17,50 (ipv € 40,-). Alleen al de unieke NBG-vertaling met Strong-coderingen is dit al waard. (Deze uitbreiding is niet verplicht)

  Heb je zelfs ooit een online Bijbel DVD-rom editie 2011 of later gekocht dan krijg je nog een aantal extra bijbelvertaligen:

  Namelijk:

  • De Herziene Statenvertaling
  • Telos-vertaling 1983 NT
  • Het Boek
  • Voorhoeve-vertaling 1966 (zgn. 4de editie)
  • Naardense Bijbel

  Heb je deze DVD in het verleden niet gekocht dan kan je deze bijbelvertalingen er desgewenst als set bij bestellen voor slechts € 19,95 (ipv € 40,-). (Deze uitbreiding is niet verplicht)

  Met het standaard abonnement en deze twee uitbreidingsaanbiedingen heb je alle Nederlandstalige titels die voor de Online Bijbel app beschikbaar zijn in je bibliotheek staan.

  Dit zit in de bibliotheek van het Online Bijbel Abonnement

  Heb je een vraag over het Online Bijbel Abonnement en je eigen persoonlijke situatie. Neem contact op met de Online Bijbel Administratie

  * Het abonnement is omgerekend € 3,75 per maand, maar er wordt één keer per jaar € 45,- betaald. Alleen het eerste jaar wordt een iets hoger bedrag betaalt, eventueel aangevuld met de gewenste extra bijbelvertalingen.
  Niet alle titels die in de app beschikbaar zijn zitten in de bibliotheek die toegankelijk wordt. Zie het overzicht hierboven.