zo haal je het optimale uit de online bijbel apps

Je bezit de Online Bijbel app en hebt gezien dat er veel titels beschikbaar zijn. Sommige titels ken je, andere niet. Misschien heb je inmiddels een paar extra titels aangeschaft, maar toch is er voor jou meer niet toegankelijk, dan wel. Alsof er een bibliotheek in je apparaat zit, maar de boeken staan vastgelijmd op de plank. Maar dat kan eenvoudig veranderen.

 

De bibliotheek altijd onder jouw handbereik.
Met het Online Bijbel Abonnement ontvang je toegang tot de bibliotheek. Of je bepaalde titels nu vaak gebruikt of weinig. Of pas op het moment dat ze voor jou relevant zijn. Ze staan steeds tot je beschikking. Zonder dat je ze hoeft aan te schaffen. En je kan ook zomaar rondsnuffelen en ontdekken. Dat kan allemaal met het Online Bijbel Abonnement, zonder dat je titel-voor-titel moet betalen. 

Het Online Bijbel Abonnement biedt je toegang tot deze bibliotheek voor een laag bedrag. Natuurlijk kan je er voor kiezen iedere titel één voor één apart aan te schaffen, maar dan betaal je bij elkaar al snel een flink hoger bedrag. Met het Online Bijbel Abonnement krijg je direct toegang tot al die titels voor een laag bedrag.

 

Als je voortaan met de Online Bijbel werkt vanuit het abonnement dan ...

 • krijg je toegang tot een bibliotheek, zonder alle titels één voor één te moeten aanschaffen
 • kan je deze titels zo veel of zo weinig gebruiken als je zelf wilt
 • beschik je over waardevolle informatie bij de bijbel die je helpt bij het begrijpen van de bijbeltekst
 • heb je toegang op vier platforms: Android, iOS, macOS en Windows
 • krijg je updates van de apps en eventuele updates van titels
 • ontvang je uitbreidingen van de bibliotheek doordat er steeds titels worden toegevoegd
 • word je Premium Gebruiker en krijg je toegang tot de daarbij horende functies
 • kan je gebruik maken van de supportmogelijkheden van een enthousiast team van Stg. Online Bible Europe

Dit alles voor een laag bedrag. Omgerekend slechts € 5,75 per maand (€ 69,- per jaar)* oftewel slechts € 0,19 per dag. 

  Zelfs als je de  app alleen gebruikt op je iPad of alleen je Android telefoon is dit Online Bijbel Abonnement de meest aantrekkelijke manier om over veel studiemogelijkheden te beschikken.

  Om Premium Gebruiker te worden in de apps betaal je € 2,99 per maand. Daarbij krijg je geen extra titels tot je beschikking. Maar voor omgerekend € 5,75 / maand krijg je de beschikking over honderden bijbelstudietitels en ben je tevens Premium Gebruiker.

  Bovendien zit standaard in het abonnement:

  • Herziene Statenvertaling
  • NBG-vertaling 1951 met Strong-coderingen
  • De Nieuwe Bijbel Vertaling met deutero-canonieke boeken
  • Telos-vertaling NT (= herziene Voorhoeve=vertaling)

  Om deze bijbelvertalingen te gebruiken betaal je dus niets extra's.

   

  Dit zit in de bibliotheek van het Online Bijbel Abonnement

  Heb je een vraag over het Online Bijbel Abonnement en je eigen persoonlijke situatie. Neem contact op met de Online Bijbel Administratie

  * Het abonnement wordt één keer per jaar berekend à € 5,75 per maand, totaal € 69,- per jaar. Hierin is een korting verwerkt van € 2,20 per maand in verband met de jaarbetaling. Na het eerste jaar kan het abonnement opgezegd worden per einde van het lopende abonnementsjaar. In geval van tussentijdse opzegging na het eerste jaar wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd afgerond naar boven (tot aan de laatste dag van de volgende maand) en de abonnementsbijdrage van het lopende jaar opnieuw berekend op basis van € 7,95 per maand (zonder de korting i.v.m. jaarbetaling).
  Niet alle titels die in de app beschikbaar zijn zitten in de bibliotheek die toegankelijk wordt. Zie het overzicht hierboven.