zo haal je het optimale uit de online bijbel apps

Je bezit de Online Bijbel app en hebt gezien dat er veel titels beschikbaar zijn. Sommige titels ken je, andere niet. Misschien heb je inmiddels een paar extra titels aangeschaft, maar toch is er voor jou meer niet toegankelijk, dan wel. Alsof er een bibliotheek in je apparaat zit, maar de boeken staan vastgelijmd op de plank.

Al die titels aanschaffen, terwijl je ze niet continue nodig hebt, gaat natuurlijk aardig in de papieren lopen. Kijk maar even naar de prijzen en tel ze bij elkaar op. Je hebt zo honderden euro’s uitgegeven. En bij veel titels weet je van te voren niet of je ze wel nodig hebt.

 

De bibliotheek altijd onder jouw handbereik.
Met het Online Bijbel Abonnement ontvang je toegang tot de bibliotheek. Of je bepaalde titels nu vaak gebruikt of weinig. Of pas op het moment dat ze voor jou relevant zijn. Ze staan steeds tot je beschikking. Zonder dat je ze hoeft aan te schaffen. En je kan ook zomaar rondsnuffelen en ontdekken. Zonder dat je titel-voor-titel moet betalen. 

In plaats van honderden euro’s neerleggen krijg je ze met het Online Bijbel Abonnement toegankelijk voor een paar euro per maand.

 

Als je met de Online Bijbel werkt vanuit het abonnement dan ...

 • krijg je toegang tot een bibliotheek, zonder alle titels één voor één te moeten aanschaffen

 • kan je deze titels zo veel of zo weinig gebruiken als je zelf wilt

 • beschik je over waardevolle informatie bij de bijbel die je helpt bij het begrijpen van de bijbeltekst

 • heb je toegang op vier platforms: Android, iOS, macOS en Windows

 • krijg je updates van de apps en eventuele updates van titels

 • ontvang je uitbreidingen van de bibliotheek doordat er steeds titels worden toegevoegd

 • word je Premium Gebruiker en krijg je toegang tot de daarbij horende functies

 • kan je gebruik maken van de supportmogelijkheden van een enthousiast team van Stg. Online Bible Europe

Keuze uit twee bibliotheken
Er is keuze uit twee bibliotheken. Bij het Standaard Abonnement krijg je toegang tot de standaard bibliotheek. Hierin staan de belangrijkste bijbelvertalingen, commentaren, lexicons en naslagwerken. In het Theologen Abonnement wordt de standaard bibliotheek ook toegankelijk gemaakt, met daarbij extra meer theologische geörienteerde naslagwerken en meer bijbelvertalingen.

Het Standaard Abonnement is beschikbaar voor een laag bedrag. Omgerekend slechts € 5,75 per maand (€ 69,- per jaar)* oftewel slechts € 0,19 per dag. 
Het Theologen Abonnement is beschikbaar voor omgerekend € 9,75 per maand (€ 117,- per jaar)* oftewel slechts € 0,32 per dag.

Zelfs als je de  app alleen gebruikt op je iPad of alleen je Android telefoon is dit Online Bijbel Abonnement de meest aantrekkelijke manier om over veel studiemogelijkheden te beschikken.

Bij het Online Bijbel Abonnement (zowel bij Standaard als ook bij Theologen Abonnement) wordt je ook een Premium Gebruiker van de Android en iOS apps. Hiermee krijg je extra functies tot je beschikking in de apps. Zonder Online Bijbel Abonnement betaal je € 2,99 per maand om deze extra functies geactiveerd te krijgen. Het Standaard Abonnement is dus slechts € 2,76 per maand extra.

standaard is in het abonnement aanwezig:

 • Herziene Statenvertaling

 • NBG-vertaling 1951 met Strong-coderingen

 • De Nieuwe Bijbel Vertaling met deutero-canonieke boeken

 • Telos-vertaling NT (= herziene Voorhoeve=vertaling)

Om deze bijbelvertalingen te gebruiken betaal je dus niets extra's.

Bij het Theologen Abonnement krijg je er bovendien bij:

 • De Naardense Bijbel

 • De Bijbel in Gewone Taal

 • Nestle Grieks NT

 

Dit ontvang je bij het Online Bijbel Abonnement

Upgrade van Standaard naar Theologen Abonnement

Als je nu al een Standaard Abonnement hebt lopen en je wilt upgraden naar het Theologen Abonnement is dit mogelijk. De nog resterende looptijd van het nu lopende abonnement wordt als korting gebruikt op het eerste jaar van het Theologen Abonnement.

Vragen?

Heb je een vraag over het Online Bijbel Abonnement en je eigen persoonlijke situatie. Neem contact op met de Online Bijbel Administratie

* Het abonnement wordt één keer per jaar berekend, waarbij een korting wordt berekend in verband met de jaarbetaling. Na het eerste jaar kan het abonnement opgezegd worden per einde van het lopende abonnementsjaar. In geval van tussentijdse opzegging na het eerste jaar wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd afgerond naar boven (tot aan de laatste dag van de volgende maand) en de abonnementsbijdrage van het lopende jaar opnieuw berekend op basis van € 7,95 per maand bij het standaard abonnement en € 14,95 per maand bij het theologen abonnement (zonder de korting i.v.m. jaarbetaling).
Niet alle titels die in de app beschikbaar zijn zitten in de bibliotheek die toegankelijk wordt. Zie het overzicht hierboven.