Dit is zo’n moment

moment.jpg

Dit is zo’n moment: Eerste werkdag, eerste activiteit.

Soms heb je dat, dat een bepaald moment heel speciaal is. Toen ik vandaag achter mijn buro ging zitten, de eerste werkdag van het nieuwe jaar, had ik zo’n moment. Toen wist ik: het eerste wat ik nu vandaag ga doen is met jullie dit bijzondere moment delen.

De blik vooruit gericht. Wat gaan we dit jaar doen? Hoe gaan we het doen? En waarom gaan we het doen? Vanochtend schreef ik het nog even voor mijzelf op in mijn schriftje. Al die plannen en gedachten die aan het einde van 2018 waren ontstaan en dan nu tot uitvoering gebracht mogen worden. 2019 is aangebroken. Yes, we gaan er voor.

Onze plannen voor 2019?

We gaan vooral door met kijken hoe wij jullie met de Online Bijbel apps weer verder kunnen helpen. 
Hoe we de apps nog beter kunnen aansluiten bij wat jullie nodig hebben om intensief met de bijbel te kunnen werken. 
En hoe we nog meer waarde kunnen leveren.
Ik heb een hele lijst met nieuwe titels die toegevoegd gaan worden. Verrassingen voor het Premium Gebruik en updates voor de apps (uiteraard). Hierover binnenkort allemaal meer.

Voor nu: Dank je wel dat we samen met jullie aan de Online Bijbel apps mogen werken. Dank jullie voor jullie gebed en ondersteuning. Ik voel mij dankbaar en vereerd dit werk te mogen doen.

Voor jullie een gezegend nieuw jaar toegewenst.

Natuurlijk ook namens Sjoerd.

Peter
Online Bijbel Team