zo haal je het optimale uit de online bijbel apps

Je bezit de Online Bijbel app en hebt gezien dat er veel titels beschikbaar zijn. Sommige titels ken je, andere niet. Misschien heb je inmiddels een paar extra titels aangeschaft, maar toch is er voor jou meer niet toegankelijk, dan wel. Alsof er een bibliotheek in je apparaat zit, maar de boeken staan vastgelijmd op de plank.

Al die titels aanschaffen, terwijl je ze niet continue nodig hebt, gaat natuurlijk aardig in de papieren lopen. Kijk maar even naar de prijzen en tel ze bij elkaar op. Je hebt zo honderden euro’s uitgegeven. En bij veel titels weet je van te voren niet of je ze wel nodig hebt.

Om meer mogelijkheden te bieden dan standaard met de Online Bijbels apps geboden wordt bieden we drie mogelijkheden:

 • Basis Premium Gebruik, geeft je een aantal extra mogelijkheden met de apps

 • Standaard Premium Gebruik, geeft je de extra mogelijkheden uit het Basis Premium Gebruik en daarbij standaard toegang tot een grote bibliotheek aan titels.

 • Professioneel Premium Gebruik, geeft je alles uit Basis en Standaard Premium Gebruik en daarbij toegang tot extra titels die van belang zijn voor de professionele gebruikers.

 

De bibliotheek altijd onder jouw handbereik.
Bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik krijg je dus ook toegang tot de bibliotheek. Of je bepaalde titels nu vaak gebruikt of weinig. Of pas op het moment dat ze voor jou relevant zijn. Ze staan steeds tot je beschikking. Zonder dat je ze hoeft aan te schaffen. En je kan ook zomaar rondsnuffelen en ontdekken. Zonder dat je titel-voor-titel moet betalen. 

In plaats van honderden euro’s neerleggen krijg je ze bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik toegankelijk voor een paar euro per maand.

(Bij het Basis Premium Gebruik zit dus geen toegang tot titels uit de bibliotheek, afgezien van de titels die je nu al toegankelijk hebt. Ook valt het gebruik met Windows niet onder het Basis Premium Gebruik).

Als je met de Online Bijbel werkt als Standaard of Professioneel Premium Gebruiker dan ...

 • krijg je toegang tot een bibliotheek, zonder alle titels één voor één te moeten aanschaffen

 • kan je deze titels zo veel of zo weinig gebruiken als je zelf wilt

 • beschik je over waardevolle informatie bij de bijbel die je helpt bij het begrijpen van de bijbeltekst

 • heb je toegang op vier platforms: Android, iOS, macOS en Windows

 • krijg je updates van de apps en eventuele updates van titels

 • ontvang je uitbreidingen van de bibliotheek doordat er steeds titels worden toegevoegd

 • kan je gebruik maken van de supportmogelijkheden van een enthousiast team van Stg. Online Bible Europe

Keuze uit twee bibliotheken
Er is keuze uit twee bibliotheken. Bij het Standaard Premium Gebruik krijg je toegang tot de standaard bibliotheek. Hierin staan de belangrijkste bijbelvertalingen, commentaren, lexicons en naslagwerken. Bij het Professioneel Premium Gebruik wordt de standaard bibliotheek ook toegankelijk gemaakt, met daarbij extra meer theologische geörienteerde naslagwerken en meer bijbelvertalingen.

Het Standaard Premium Gebruik is bij jaarbetaling beschikbaar voor een laag bedrag. Omgerekend slechts € 5,75 per maand (€ 69,- per jaar)* oftewel slechts € 0,19 per dag. 
Het Professioneel Premium Gebruik is bij jaarbetaling beschikbaar voor omgerekend € 9,75 per maand (€ 117,- per jaar)* oftewel slechts € 0,32 per dag.

Zelfs als je de  app alleen gebruikt op je iPad of alleen je Android telefoon is het Standaard of Professioneel Premium Gebruik de meest aantrekkelijke manier om over veel studiemogelijkheden te beschikken.

Bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik worden de extra mogelijkheden uit het Basis Premium Gebruik onder de Android en iOS apps ook geactiveerd. Hiermee krijg je extra functies tot je beschikking in deze apps. Normaal kost het Basis Premium Gebruik € 2,99 per maand. Het Standaard Premium Gebruik is slechts € 2,76 extra en daarvoor krijg je toegang tot honderden titels.

Als standaard Premium gebruiker krijg je dus ook toegang tot:

 • Herziene Statenvertaling

 • NBG-vertaling 1951 met Strong-coderingen en Lexicons

 • De Nieuwe Bijbel Vertaling met deutero-canonieke boeken

 • Telos-vertaling en de Voorhoeve-vertaling

Om deze bijbelvertalingen te gebruiken betaal je dus niets extra's.

Als Professioneel Premium Gebruiker krijg je er bovendien bij:

 • De Naardense Bijbel

 • De Bijbel in Gewone Taal

 • Nestle Grieks NT

 

Dit ontvang je bij het Online Bijbel Abonnement

Upgrade van Standaard naar professioneel premium gebruik

Als je nu al een Standaard Premium Gebruiker bent en je wilt upgraden naar het Professioneel Premium Gebruik is dit mogelijk. De nog resterende looptijd wordt als korting gebruikt op het eerste jaar van het Professioneel Premium Gebruik.

Vragen?

Heb je een vraag over het Premium Gebruik en je eigen persoonlijke situatie. Neem contact op met de Online Bijbel Administratie

* Het abonnement wordt één keer per jaar berekend, waarbij een korting wordt berekend in verband met de jaarbetaling. Na het eerste jaar kan het abonnement opgezegd worden per einde van het lopende abonnementsjaar. In geval van tussentijdse opzegging na het eerste jaar wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd afgerond naar boven (tot aan de laatste dag van de volgende maand) en de abonnementsbijdrage van het lopende jaar opnieuw berekend op basis van € 7,95 per maand bij het standaard abonnement en € 14,95 per maand bij het theologen abonnement (zonder de korting i.v.m. jaarbetaling).
Niet alle titels die in de app beschikbaar zijn zitten in de bibliotheek die toegankelijk wordt. Zie het overzicht hierboven.