Zo Koppel je het standaard of professioneel gebruik aan je Online Bijbel account.

Wat levert deze koppeling mij op?
Zodra je Online Bijbel Gebruikers-account gekoppeld is aan het Standaard of Professioneel Premium Gebruik heb je binnen de Android, iOS en macOS-apps toegang tot de bibliotheek. De prijzen bij de meeste titels verdwijnen en daarvoor in de plaats verschijnt een "Download"-knop. Je kan de titels installeren zonder dat je ervoor hoeft te betalen. Ben je geen Premium Gebruiker? Ontdek wat dit Online Bijbel jou oplevert.

Voor wie?

 • NIET VOOR: Standaard en Professioneel Premium Gebruikers die na 1 maart 2018 gestart zijn. Voor hen is op het moment dat ze Standaard of Professioneel Premium Gebruikers werden een Online Bijbel Gebruikers-account aangemaakt. Zij behoeven de onderstaande procedure niet te doorlopen.

 • NIET VOOR: Basis Premium Gebruikers. Basis Premium Gebruik beperkt zich tot extra functionaliteit in de Android en iOS-apps van de Online Bijbel. Er worden geen titels toegankelijk gemaakt.

 • WEL VOOR: Iedereen die voor 1 maart 2018 gestart is met het wat toen nog heette “Online Bijbel Abonnement”. Toen zij een aanvang maakten met het abonnement bestonden de apps veelal nog niet en werd ook geen Online Bijbel Gebruikers-account aangemaakt. Zij moeten daarom onderstaande procedure eenmalig doorlopen.

 

DE KOPPELPROCEDURE GAAT ALS VOLGT:

Indien je nog geen Online Bijbel Abonnement hebt en ook gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, klik hier

 1. Login met je Online Bijbel Gebruikers-account. Indien je nog geen login account bezit kan je deze aanmaken in de Online Bijbel apps of via het Online Bijbel Dashboard (https://bible-app.appspot.com/) Tip: Veel app gebruikers hebben in het verleden al eens een Online Bijbel Gebruikers-account aangemaakt om toegang te krijgen tot meer inhoud in de apps. Gebruik dan dat account en maak geen ander account aan.
 2. Volg de volgende procedure om jew Online Bijbel Gebruikers-account te koppelen aan je Online Bijbel Abonnement:
  1. Ga naar de inlogpagina: https://bible-app.appspot.com/couple
  2. Log in met je Online Bijbel Gebruikers-account
   Tip 1: Indien je eenw account had aangemaakt met een Facebook Login dan moet je hier ook inloggen met je Facebook Login. Heb je een App account aangemaakt met een email en wachtwoord, dan log je hier ook in met email en wachtwoord. Tip 2: Ben je het wachtwoord vergeten dan kan je een nieuw wachtwoord instellen via de link onderaan de inlogpagina.
  3. Nadat je ingelogd bent krijg je de koppelmogelijkheid te zien. Mocht je deze koppelmogelijkheid niet zien na het inloggen klik dan op deze link: https://bible-app.appspot.com/couple
  4. Vul je Abonnee- en Leveringsnummer in. Dit staat vermeld in de brief bij je laatste abonnee levering.
  5. Klik op de knop Koppel.
  6. Als de koppeling succesvol is krijg je te zien: Gekoppeld met abonnee nummer, gevolgd door je abonnee nummer en naam.
 3. De koppeling is nu uitgevoerd.
 4. (optioneel) Op de koppelpagina (https://bible-app.appspot.com/couple) zie je onderaan een link naar het download-gebied voor de Windows software-editie van Online Bijbel
 5. (optioneel) Indien je de Online Bijbel app nog niet geïnstalleerd hebt op je mobiele en/of macOS apparaat moet je dat eerst doen. Klik hiervoor op de desbetreffende knop rechts. Na installatie kan je in de app met je account inloggen. Titels die in de app-winkel staan en ook vanuit het Online Bijbel Abonnement op je desktop computer toegankelijk zijn kan je als actieve abonnee ook op je mobiele apparaat gebruiken.

Indien je hulp wilt bij bovenstaande procedure of het gebruik van de app kan u terecht bij de medewerkers van Stichting Online Bible Europe.