Met premium gebruik haal je meer uit de online bijbel apps

In de Online Bijbel apps zit standaard veel mogelijkheden en boeken. Met Premium Gebruik krijg je meer studiemogelijkheden.

Er bestaan drie niveaus in het Premium Gebruik.

 • Basis Premium Gebruik, geeft je een aantal extra mogelijkheden met de Android en iOS apps. Deze vorm van Premium Gebruik is bedoeld voor de mensen die het bestaan van de apps en de wereldwijde distributie van het gratis Basis Pakket willen ondersteunen. Het gaat hier om de ondersteuning van de missionaire Online Bijbel activiteiten. Als dank worden een aantal extra mogelijkheden in de app gegeven.

 • Standaard Premium Gebruik, geeft je ook de extra mogelijkheden uit het Basis Premium Gebruik, maar ook toegang tot een grote bibliotheek aan titels, ook onder macOS en Windows. Je hoeft dan niet meer te betalen om die titels te kunnen gebruiken.

 • Professioneel Premium Gebruik, geeft je alles uit Basis en Standaard Premium Gebruik en daarbij toegang tot extra titels die van belang zijn voor de professionele gebruikers, zoals studenten en theologen. Ook onder macOS en Windows.

Het Basis Premium Gebruik
Onder het Basis Premium Gebruik krijg je meer mogelijkheden met de Android en iOS-apps van de Online Bijbel. Zo is er een extra scherminstelling om in het donker beter te kunnen lezen. (Een zgn. Donker thema leesmodus). Daarnaast kan je meer kleuren gebruiken bij het arceren van woorden en frases van een bijbeltekst. Ook kan je bladwijzers en gearceerde tekstgedeelten koppelen aan een onbeperkt aantal categorieën (terwijl voor niet Premium gebruikers twee kleuren en twee categorieën beschikbaar zijn). Naar mate er meer functies beschikbaar komen zullen er steeds extra mogelijkheden toegevoegd worden aan het Basis Premium Gebruik.

 

De bibliotheek altijd onder jouw handbereik.
Bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik krijg je ook toegang tot de bibliotheek. Of je bepaalde titels nu vaak gebruikt of weinig. Of pas op het moment dat ze voor jou relevant zijn. Ze staan steeds tot je beschikking. Zonder dat je ze hoeft aan te schaffen. En je kan ook zomaar rondsnuffelen en ontdekken. Zonder dat je titel-voor-titel moet betalen. 

In plaats van honderden euro’s neerleggen krijg je ze bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik toegankelijk voor een paar euro per maand.

(Bij het Basis Premium Gebruik zit dus geen toegang tot titels uit de bibliotheek, buiten de titels die je nu al toegankelijk hebt).

Met Standaard en Professioneel Premium Gebruik zijn deze titels ook toegankelijk onder Windows en macOS.

Als je met de Online Bijbel werkt als Standaard of Professioneel Premium Gebruiker dan ...

 • krijg je toegang tot een bibliotheek, zonder alle titels één voor één te moeten aanschaffen

 • kan je deze titels zo veel of zo weinig gebruiken als je zelf wilt

 • beschik je over waardevolle informatie bij de bijbel die je helpt bij het begrijpen van de bijbeltekst

 • heb je toegang op vier platforms: Android, iOS, macOS en Windows

 • krijg je updates van de apps en eventuele updates van titels

 • ontvang je uitbreidingen van de bibliotheek doordat er steeds titels worden toegevoegd

 • kan je gebruik maken van de supportmogelijkheden van een enthousiast team van Stg. Online Bible Europe

Keuze uit twee bibliotheken
Er is keuze uit twee bibliotheken. Bij het Standaard Premium Gebruik krijg je toegang tot de standaard bibliotheek. Hierin staan de belangrijkste bijbelvertalingen, commentaren, lexicons en naslagwerken. Bij het Professioneel Premium Gebruik wordt de standaard bibliotheek ook toegankelijk gemaakt, met daarbij extra meer theologische geörienteerde naslagwerken en meer bijbelvertalingen.

Het Standaard Premium Gebruik is bij jaarbetaling beschikbaar voor een laag bedrag. Omgerekend slechts € 5,75 per maand (€ 69,- per jaar)* oftewel slechts € 0,19 per dag. 
Het Professioneel Premium Gebruik is bij jaarbetaling beschikbaar voor omgerekend € 9,75 per maand (€ 117,- per jaar)* oftewel slechts € 0,32 per dag.

Zelfs als je de  app alleen gebruikt op je iPad of alleen je Android telefoon is het Standaard of Professioneel Premium Gebruik de meest aantrekkelijke manier om over veel studiemogelijkheden te beschikken.

Bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik worden de extra mogelijkheden uit het Basis Premium Gebruik ook geactiveerd. Hiermee krijg je dus extra functies tot je beschikking. Normaal kost het Basis Premium Gebruik € 2,99 per maand. Het Standaard Premium Gebruik is slechts € 2,76 extra en daarvoor krijg je toegang tot honderden titels.

Als standaard Premium gebruiker krijg je dus ook toegang tot:

 • Herziene Statenvertaling

 • NBG-vertaling 1951 met Strong-coderingen en Lexicons

 • De Nieuwe Bijbel Vertaling met deutero-canonieke boeken

 • Telos-vertaling en de Voorhoeve-vertaling

Om deze bijbelvertalingen te gebruiken betaal je dus niets extra's.

Als Professioneel Premium Gebruiker krijg je er bovendien bij:

 • De Naardense Bijbel

 • De Bijbel in Gewone Taal

 • Nestle Grieks NT

 

Dit ontvang je bij het Online Bijbel PREMIUM GEBRUIK

Upgrade van Standaard naar professioneel premium gebruik

Als je nu al een Standaard Premium Gebruiker bent en je wilt upgraden naar het Professioneel Premium Gebruik is dit mogelijk. De nog resterende looptijd wordt als korting gebruikt op het eerste jaar van het Professioneel Premium Gebruik.

Vragen?

Heb je een vraag over het Premium Gebruik en je eigen persoonlijke situatie. Neem contact op met de Online Bijbel Administratie

* Het abonnement wordt één keer per jaar berekend, waarbij een korting wordt berekend in verband met de jaarbetaling. Na het eerste jaar kan het abonnement opgezegd worden per einde van het lopende abonnementsjaar. In geval van tussentijdse opzegging na het eerste jaar wordt een opzegtermijn van een maand gehanteerd afgerond naar boven (tot aan de laatste dag van de volgende maand) en de abonnementsbijdrage van het lopende jaar opnieuw berekend op basis van € 7,95 per maand bij het standaard abonnement en € 14,95 per maand bij het theologen abonnement (zonder de korting i.v.m. jaarbetaling).
Niet alle titels die in de app beschikbaar zijn zitten in de bibliotheek die toegankelijk wordt. Zie het overzicht hierboven.