Deze bijbel app geeft je meer inzicht in de bijbel

Een bijbel app waarmee je een bijbelpassage kan lezen en wat kan zoeken is misschien wel leuk, maar voor wie echt in de bijbel geïnteresseerd is missen deze app-jes heel wat mogelijkheden die de “Online” Bijbel app standaard biedt.

Zeven mogelijkheden die je helpen meer uit de Bijbel te halen met de Online Bijbel app

Ontvang gratis de white paper met uitleg.
De white-paper ontvang je per omgaand per email. Bovendien sturen we aanvullende informatie over de zeven mogelijkheden.

VRAAG HET AAN:

Door de white-paper Zeven mogelijkheden die je helpen meer uit de Bijbel te halen met de Online Bijbel app aan te vragen geef je toestemming dat we je een aantal relevante emails toesturen.

100% Waarde, 100% Privacy, 0% Spam

Je kunt je ieder moment weer afmelden.

Marketing door

Download de gratis bijbel app
En krijg meer inzicht in de bijbeltekst

Het is beschikbaar voor Windows, Android, iOS en macOS

De Online Bijbel app helpt je

  • bij het vinden van het juiste bijbelgedeelte.
  • bij het verdiepen van je inzicht in de betekenis van de tekst.
  • bij het doen van verdere studie naar de tekst.

 

De Online Bijbel app biedt jou unieke mogelijkheden

  • Je vindt gelijkluidende en verwante bijbelpassages met de standaard meegeleverde verwijsteksten. 
  • De aanwezige thematische registers helpen je bij het vinden van teksten over specifieke thema's en onderwerpen.
  • Zodra je op een woord tikt, wordt de woordenboekfunctie voor jou geactiveerd. Alle aanwezige informatie wordt voor jou bij elkaar op je scherm getoond.  Zonder dat jij al die naslagwerken één voor één hoeft af te zoeken.
  • Je krijgt een toelichting bij de bijbeltekst vanuit de commentaren.
  • Je ontdekt vertaalvarianten van woorden in de bijbeltekst door gebruik te maken van de lexicons.
  • Je krijgt toegang tot honderden uitbreidingsmogelijkheden, waarvan veel ook gratis. De Online Bijbel app is de meeste uitgebreide Nederlandstalige bijbel app die beschikbaar is.

Natuurlijk kan je ook de gewone dingen doen met de “Online” Bijbel app, maar voor wie echt in de bijbel geïnteresseerd is maken de extra studiemogelijkheden de Online Bijbel app tot de beste keuze. Installeer de GRATIS “Online” Bijbel app en profiteer van alle extra's.   

Enkele veel gestelde vragen beantwoord

 

mijn tablet/iPad heeft geen internet verbinding, kan ik de app dan toch gebruiken?

Ja, voor het gebruik is geen internet-verbinding nodig. Alle bijbels, commentaren en andere naslagwerken worden op je apparaat geïnstalleerd en kunnen daardoor altijd gebruikt worden. Het maakt niet uit of er een internetverbinding in de buurt is of niet.

 

waarom heet deze app dan eigenlijk “online bijbel”?

De voorlopers van de “Online” Bijbel app begon ruim dertig jaar geleden. In 1987 werd de eerste versie gemaakt als kleine DOS-applicatie onder dezelfde naam. Internet was er toen nog niet en de betekenis van het woord "online" was anders. Tegen de tijd dat internet breder bekend werd had de “Online Bible” software wereldwijd zoveel gebruikers dat een naamsverandering niet wenselijk was. De “Online” Bijbel app is dus een app die “Offline” gebruikt wordt, zonder dat er een internetverbinding nodig is.

 

wat krijg ik als ik het gratis basispakket van de “online” bijbel app installeer?

BasisBijbel (Bijbel in makkelijk Nederlands), BasisBijbel verklarende woordenlijst, Nieuwe Luther Bijbel, Authorised (King James) Version met Strong-coderingen, Eenvoudig Commentaar op de Evangeliën en Handelingen, Schat aan Schriftkennis verwijsteksten, Onderwerpen Concordantie, Pericopen Concordantie, Strongs Concise Dictionary of the Greek Testament, Strongs Concise Dictionary of the Hebrew Bible.

 

Waarmee kan ik de “Online” Bijbel app uitbreiden?

Zo ie zo, meerdere gratis bijbelvertalingen, commentaren en andere naslagwerken. Daarnaast kan tegen betaling verschillende uitbreidingen worden aangeschaft, zoals de Nieuwe Bijbelvertaling (NBV), de Herziene Statenvertaling, de Telos-vertaling NT, de NBG-vertaling met Strong-coderingen, de Statenvertaling met Strong-coderingen, de Kanttekeningen bij de Statenvertaling, de Groot Nieuws Bijbel 1996, Het Boek, Grieks-Nederlands Lexicon, Hebreeuws-Nederlands Lexicon, Commentaar van Matthew Henry, Commentaar van Dächsel, .... en meer dan 200 andere (internationaal) gewaardeerde commentaren en naslagwerken bij de bijbel.

 

kan ik toegang krijgen tot de complete bibliotheek zonder iedere titel één voor één te moeten aanschaffen?

Ja, het Online Bijbel Abonnement geeft je toegang tot de hele bibliotheek zonder dat je titels hoeft aan te schaffen.