Koppel uw Online Bijbel Abonnement aan uw Online Bijbel account.

Met het Online Bijbel PC Abonnement ontvangt u ieder jaar een Online Bijbel dvd-rom. 
Door het abonnement aan een Online Bijbel Account te koppelen krijgt u:

 • Toegang krijgen tot exclusive inhoud en updates voor de Online Bijbel Windows PC versie.
 • Toegang tot titels die bij het abonnement horen onder de Android, iOS en/of macOS apps. De betaalknop in de app verandert in een Download-knop.
 • Activatie van de importfunctie in de Android en macOS apps. Hiermee kunt u titels importeren vanaf de dvd naar uw Android en macOS-apparaat. (vanwege beperkingen die Apple stelt kan deze importfunctie op dit moment niet geboden worden voor iOS apparaten)

DE KOPPELPROCEDURE GAAT ALS VOLGT:

Indien u nog geen Online Bijbel Abonnement hebt en ook gebruik wilt maken van deze mogelijkheid, klik hier

 1. Login met uw Online Bijbel Account. Indien u nog geen login account bezit kunt u deze aanmaken in de Online Bijbel app of via het Online Bijbel Dashboard (https://bible-app.appspot.com/) Tip: Veel app gebruikers hebben in het verleden al eens een Online Bijbel Account aangemaakt om toegang te krijgen tot meer inhoud. Gebruik dan dat account en maak geen ander account aan.
 2. Volg de volgende procedure om uw Online Bijbel Account te koppelen aan uw Online Bijbel Abonnement:
  1. Ga naar de inlogpagina: https://bible-app.appspot.com/couple
  2. Log in met uw Online Bijbel Account
   Tip 1: Indien u uw account hebt aangemaakt met een Facebook Login dan moet u hier ook inloggen met uw Facebook Login. Hebt u een App account aangemaakt met een email en wachtwoord, dan logt u hier ook in met email en wachtwoord. Tip 2: Bent u uw wachtwoord vergeten dan kunt u een nieuw wachtwoord instellen via de link onderaan de inlogpagina.
  3. Nadat u ingelogd bent krijgt u de koppelmogelijkheid te zien. Mocht u deze koppelmogelijkheid niet zien na het inloggen klik dan op deze link: https://bible-app.appspot.com/couple
  4. Vul uw Abonnee- en Leveringsnummer in. Dit staat vermeld in de brief bij uw laatste abonnee levering.
  5. Klik op de knop Koppel.
  6. Als de koppeling succesvol is krijgt u te zien: Gekoppeld met abonnee nummer, gevolgd door uw abonnee nummer en naam.
 3. De koppeling is nu uitgevoerd.
 4. (optioneel) Op de koppelpagina (https://bible-app.appspot.com/couple) ziet u onderaan een link naar exclusieve downloads voor abonnees
 5. (optioneel) Indien u de Online Bijbel app nog niet geïnstalleerd hebt op uw mobiele apparaat moet u dat eerst doen. Klik hiervoor op de desbetreffende knop rechts. Na installatie kunt u in de app met uw account inloggen. Titels die in de app-winkel staan en ook vanuit het Online Bijbel Abonnement op uw desktop computer toegankelijk zijn kunt u als actieve abonnee ook op uw mobiele apparaat gebruiken.

Indien u hulp wilt bij bovenstaande procedure of het gebruik van de app kunt u terecht bij de medewerkers van Stichting Online Bible Europe.