Veel gestelde vragen over Premium gebruik

 

  1. Wat is het verschil tussen Basis, Standaard en Professioneel Premium Gebruik?

  2. Ik ben Premium Gebruiker, maar er zijn geen titels toegankelijk geworden?

  3. Kan ik ook Standaard of Professioneel Premium Gebruiker worden vanuit de apps?

  4. Kan ik als Standaard of Professioneel Premium Gebruiker ook per maand betalen?

  5. Ik werk alleen met de apps en heb geen interesse in de Mac of Windows versie. Is er ook een mogelijkheid om Standaard of Professioneel Gebruiker te worden voor alleen de apps? Antwoord

  6. Hoe kan ik stoppen met Premium Gebruik? Antwoord

  7. Wat is het gevolg van het stoppen van Premium gebruik? Antwoord

  8. Wat is het verschil tussen Premium Gebruik en het Online Bijbel Abonnement?


Antwoorden:

1. Wat is het verschil tussen Basis, Standaard en Professioneel Premium Gebruik?

Antwoord: Het Basis Premium Gebruik is alleen van toepassing op de Android en iOS apps en levert een aantal extra mogelijkheden in deze apps. Waaronder een donkere leesmodus en meer mogelijkheden bij het markeren van bijbelgedeelten. Bij het Standaard en Professioneel Premium Gebruik worden ook honderden extra titels in de apps en onder macOD en Windows toegankelijk gemaakt zonder dat deze aangeschaft hoeven te worden.

2. Ik ben Premium Gebruiker, maar er zijn geen titels toegankelijk geworden?

Antwoord: Bij Basis Premium Gebruik worden alleen extra functies in de Android en iOS-apps toegevoegd. Bij Standaard en Professioneel Premium Gebruik worden ook titels toegankelijk in de apps voor Android, iOS, macOS en Windows.

3. Kan ik ook Standaard of Professioneel Premium Gebruiker worden vanuit de apps?

Antwoord: Op dit moment is het alleen mogelijk om Standaard of Professioneel Gebruiker te worden via deze website.

4. Kan ik als Standaard of Professioneel Premium Gebruiker ook per maand betalen?

Antwoord: Op dit moment is alleen betaling per jaar mogelijk.

5. Ik werk alleen met de apps en heb geen interesse in de Mac of Windows versie. Is er ook een mogelijkheid om Standaard of Professioneel Gebruiker te worden voor alleen de apps?

 Antwoord: Het Standaard en Professioneel Premium Gebruik is ook zinvol als je alleen met de apps onder Android en/of iOS werkt. In deze apps krijg je de beschikking over een hele bibliotheek aan titels. Dat is alleen al is de prijs dubbel en dwars waard. 

6. Hoe kan ik stoppen met Premium Gebruik?

Antwoord: Basis Premium Gebruik regel je vanuit je mobiele apparaat in de Play-store en/of iTunes. Het kan gestopt worden per einde van de betaalperiode waarvoor je hebt gekozen.
Het stoppen van Standaard of Professioneel Premium Gebruik is mogelijk via het contactformulier op deze website per einde van de betaalperiode, mits de opzegging ontvangen is voor het verlopen van deze betaalperiode. Na het verlopen van de betaalperiode vindt een automatische verlenging plaats met dezelfde betaalperiode. Stopzetten kan niet met terugwerkende kracht. Het stopzetten van Standaard en Professioneel Premium Gebruik wordt per email bevestigd.

7. Wat is het gevolg van het stoppen van Premium gebruik?

Antwoord: Bij Basis Premium Gebruik vervalt de mogelijkheid om van de extra functies gebruik te maken. Bij Standaard en Professioneel Premium Gebruik val je terug tot het niveau van voor het Premium Gebruik. Dit betekent concreet dat ook hierbij de Basis Premium functies wegvallen en de extra titels die toegankelijk werden bij het Standaard of Professioneel Premium Gebruik ook niet meer toegankelijk zijn. Ook vervalt de toegang tot het Windows downloadgebied. De toegang tot geïmporteerde titels (Android en macOS) komt eveneens te vervallen.

8. Wat is het verschil tussen Premium Gebruik en het Online Bijbel Abonnement?

Antwoord: Inderdaad is er jarenlang een Online Bijbel Abonnement aangeboden. De term is echter verwarrend en bovendien ook misleidend omdat het niet goed aangeeft wat het gebruiker van de Online Bijbel biedt. Technische gezien is het Basis, Standaard en Professioneel Premium Gebruik inderdaad een abonnementsvorm, maar om verwarring met de oude beeldvorming rond het Online Bijbel Abonnement te voorkomen en een duidelijker onderscheid te kunnen maken in de nieuwe mogelijkheden die de Online Bijbel vandaag de dag biedt, is het Basis, Standaard en Professioneel Premium Gebruik ingevoerd.